Misi mencari Leo ๐Ÿ˜œ

Sembang dengan kakak senior office tadi dia tanya aku;

KS: Awak pergi Jogja eh hari tu? Berapa hari? Seminggu eh?

Me: (Angguk) Eh, takdelah sampai seminggu. 5 hari je.

KS: Apa yang best kat situ?

Me: Macam-macam kak. Cuma yang penting tempat ni tak sesuai kot untuk makcik-makcik yang suka shopping๐Ÿ™Š.

Haha

Dannnn, bila tengok balik gambar-gambar kat sana, memang betullah kata kawan-kawan aku, "Ni kalau kita pergi dengan family members kita hari tu (esp mak abah / husband diorang) harus tak lepas nak buat aktiviti ni semua."๐Ÿคฃ


Kata sorang lagi kawan, "Ha, kalau anak nak buat aktiviti ni pun mungkin kitorang tak kasi."

Hahaha.

Kata aku: syukurlahhh aku ada peluang buat semua ni dengan diorang๐Ÿ˜œ


Kalau ada rasa nak baca trip acah-acah adventure ni bolehla klik sini. Kakak ni sangat rajin buat blog entry ala-ala travelog untuk every trip. Aku memang dah tak berapa nak rajin. Kekangan masa plus M besar. Haha

So hopefully kalau ada yang berniat nak ke sana, itinerary yang tak seberapa tu bisa membantu. Hihi.

Till next post. Assalamualaikum.๐Ÿ˜˜  

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.