Archive for August 2017

Misi mencari Leo 😜

Sembang dengan kakak senior office tadi dia tanya aku;

KS: Awak pergi Jogja eh hari tu? Berapa hari? Seminggu eh?

Me: (Angguk) Eh, takdelah sampai seminggu. 5 hari je.

KS: Apa yang best kat situ?

Me: Macam-macam kak. Cuma yang penting tempat ni tak sesuai kot untuk makcik-makcik yang suka shopping🙊.

Haha

Dannnn, bila tengok balik gambar-gambar kat sana, memang betullah kata kawan-kawan aku, "Ni kalau kita pergi dengan family members kita hari tu (esp mak abah / husband diorang) harus tak lepas nak buat aktiviti ni semua."🤣


Kata sorang lagi kawan, "Ha, kalau anak nak buat aktiviti ni pun mungkin kitorang tak kasi."

Hahaha.

Kata aku: syukurlahhh aku ada peluang buat semua ni dengan diorang😜


Kalau ada rasa nak baca trip acah-acah adventure ni bolehla klik sini. Kakak ni sangat rajin buat blog entry ala-ala travelog untuk every trip. Aku memang dah tak berapa nak rajin. Kekangan masa plus M besar. Haha

So hopefully kalau ada yang berniat nak ke sana, itinerary yang tak seberapa tu bisa membantu. Hihi.

Till next post. Assalamualaikum.😘  

Leave a comment

Be good but don't be stupid

Assalamualaikum. 


Fuh, lama betul menyorok, kan?

So many things to be told tapi sebab ianya terlalu peribadi, tak bolehlah nak membebel kat sini. Huhu. 

Yeah, forgiving doesn't mean that we have to forget everything, right?

Dan aku harap, suis kewarasanku masih berfungsi dengan baik. 😌

Till then, hidup baik-baik. 😘

Leave a comment
Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.