Frustration

Assalamualaikum. 


Heyya. Sorry for my long hiatus. 

Been avoiding so much exposure on social media. Banyak sangat yang negatif daripada yang positif. Dengan satu isu yang meletus manusia jadi mudah menghukum sekarang ni. So sebelum aura negatif singgah, baiklah kita hindarkan. Betul tak?

Plus, a very frustation with my current working environment. Entahlah eh, memang betul agaknya dengan satu atau dua keburukan orang boleh lupa kebaikan yang kita pernah buat. Dan aku sangatlah tak gembira dengan working environment sekarang. Moga Allah terus beri kekuatan dan kesabaran nak berdepan dengan negative environment tu. 😞



Rasa macam nak lari. Rindu tempat ni. Moga ada rezeki nak ke sini lagi. 

Oh btw, happy belated birthday to you. Moga dilimpahkan kegembiraan dan dipermudahkan segala urusan. Aaminn. Jangan sedih bila Allah tak beri apa yang kita mahu. Mungkin masanya belum tiba. Atau mungkin Allah masih rindu nak dengar kita berdoa. (Applicable untuk diri sendiri juga sebenarnya. Uhuk!)

Till then, hidup baik-baik🤒



Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.