Archive for January 2017

2017

Started my new year with this; 



Dalam cuak pergi jugak menghadap big bos semalam. Hasilnya? Pheww😌

Alhamdulillah. 

Antara intipati masa jumpa big bos semalam:

- dia tanya apa target aku untuk masa akan datang sebab dia nak tau apa lagi yang aku nak belajar. Aku pun macam krik krik je nak jawab soalan bos tu. Haha. 

- dia takde halangan untuk application aku cuma mungkin kena discuss dengan current bos dan soon-to-be-boss untuk work hand over dan juga replacement tempat aku sekarang ni. 

Wehuu. Best juga sebenarnya sesekali dapat bersembang dengan bos besar ni walaupun awalnya rasa cuak dan teragak-agak nak jumpa. 

Haha. Typical me. Selalu takut pada unnecessary thing. 😑

Anyway, my current bos tatau lagi pasal application aku ni. Petang tadi dah siap tanya aku mana appraisal form aku. Haha. Mana taknya, orang lain dah hantar kot. Aku je yang dok delay sampai dah dekat deadline ni. 

Bos suka kan buat kerja last minute? Maka mehla kita sesama buat kerja last minute lagi. For one last time, perhaps? 😜

Moga Allah permudahkan segala urusan sepanjang 2017 ni. Aaminn..

Assalamualaikum. 





Leave a comment
Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.