Get Right

Assalamualaikum. 


Macam dah lama tak membebel kat sini kan? ๐Ÿ˜‚

Lepas habis meeting semalam kena tegur dengan consultant, "You loose weight so much. Kenapa? Overworked ke? Or too stress?"

Kalau bos takde masa tu memang jawapan loyar buruk 'makan hati dengan bos' yang aku bagi. Hahah.

Takkanlah aku nak bercerita tentang jadual hidup aku yang boleh tahan pack sekarang ni kan? Mampu senyum ajelah. ๐Ÿ˜Š

Dah berulang kali dapat soalan yang sama sebenarnya. Asalnya dulu memang niat nak turunkan berat badan. Sekali bila dah start training untuk misi Mei lepas, berat badan makin turun dengan jayanya sampai ada yang ingat aku sakit. Omak aiii...Hihi. Tapi Alhamdulillah aku masih sihat. ๐Ÿ˜Š

So, misi selepas ini adalah untuk menaikkan berat badan semula. Hmm, mampukah? ๐Ÿค”


Dan bila tengok jadual revision class ni lagilah rasa nak pengsan. No weekend for November. Yeah๐Ÿค’

Bertabahlah ye sampai awal Disember. Then kita cuba untuk berjimba sakan selama 3 minggu. ๐Ÿ˜‚

Till then, stay positive and live well peeps! ๐Ÿ˜˜

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Get Right

  1. mampukah nak naikan berat badan semula..
    lalalalalalalalala

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.