Akhirnya...


...berakhir juga event yang menyesakkan tumpuan aku sepanjang minggu lepas. Huhu. Mana tidaknya, task ni amanah untuk disempurnakan dalam masa 2 minggu selepas dilantik (🙄) jadi commitee. 

It's a quite good experience actually. Memang bukan senang nak handle event besar macam ni dalam tempoh yang singkat. Tapi Alhamdulillah, dengan teamwork yang best, amanah ni dapat dijayakan sehingga ke akhirnya. 

Mungkin hikmah trip Kinabalu for most of the new committee ni buatkan kami tak susah nak bekerjasama kot? 😌

Hari ni pun rasa beban dah berkurang sikit. Terima kasih bapak mantan kerana pulang ke tanah air untuk proper handover. Haha. Kalau tak memang tak taula apa jadi dengan hidup aku agaknya. 😝 Lagi-lagi hal yang melibatkan duit ni. Hmm. 

Apa pun, moga Allah permudahkan perjalanan selama 2 tahun ke depan ni. Insya-Allah. Aaminn..

Assalamualaikum. 

P/s : Aku harap sneakers yang aku pakai sepanjang majlis tu takkan appear dalam gambar, lebih-lebih lagi waktu beberapa kali naik pentas tu. 😂


Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.