Cloud 9


Terharu rasa di hati bila ada orang kata muka still nampak macam 20-an. Kahkah. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Alhamdulillah. πŸ™ˆ

Pastu siap mintak maaf sebab dok tanya soalan sensitif kat aku. Siap cakap, "Nasibla saya budak lagi." Ada hati nak masuk line tu. Hahahaha.πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Adoi, you've made my day lah!

Mujur dia tak tanya rahsia. Kalau tanya memang aku jawab, ambik wudhu 5 kali sehari. πŸ™„

Kehkeh. 

Dah, izinkan daku berada di awangan malam ini kerana pujian itew. Haha. 

Till then, selamat menempuh minggu baru. Assalamualaikum. 😁

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to Cloud 9

  1. hahaha. ada can nak makan nasik minyak lah this year! :D

    ReplyDelete
  2. Hahaha. Takde maknanya untuk ini. Tapi, doakan ajela eh. Huhu.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.