Archive for July 2016

Emotional Imbalance

PMS + restless body = emotional imbalance. 😭

Penyudahnya, aku menangis sungguh-sungguh lepas solat asar tadi. Padahal dapat soalan mudah je pun - kenapa? Pelik kan? Haish. Emosi terlampau. Terkenang kebodohan sendiri pun iya juga. Itu yang rasa nak cepat-cepat balik office lepas ambik signature tu. 

Pastu memalam ni salah satu group whatsapp bukak cerita sedih. Lagilah melonjakkan emosi sedih aku yang dah sedia ada nih. Haish. 

Cepatlah hari Ahad. 

Cepatlah settle majlis hari raya ni. πŸ™„

Cepatlah beransur pergi wahai PMS..


Assalamualaikum. Selamat Hari Jumaat.✌🏻️

Leave a comment

Cloud 9


Terharu rasa di hati bila ada orang kata muka still nampak macam 20-an. Kahkah. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Alhamdulillah. πŸ™ˆ

Pastu siap mintak maaf sebab dok tanya soalan sensitif kat aku. Siap cakap, "Nasibla saya budak lagi." Ada hati nak masuk line tu. Hahahaha.πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Adoi, you've made my day lah!

Mujur dia tak tanya rahsia. Kalau tanya memang aku jawab, ambik wudhu 5 kali sehari. πŸ™„

Kehkeh. 

Dah, izinkan daku berada di awangan malam ini kerana pujian itew. Haha. 

Till then, selamat menempuh minggu baru. Assalamualaikum. 😁

4 Comments

1 Syawal 1437H



Sebulan sudah kita berpuasa. Alhamdulillah. Masa untuk meraikan kejayaan melawan hawa nafsu walaupun masih terasa sedih dengan berlalunya RamadanπŸ˜”. 

Moga bertemu lagi tahun depan, insya-Allah. 

Selamat menyambut aidilfitri kepada semua yang mengenali dan yang membaca entri ini. Moga syawal kali ini membawa kegembiraan buat kita semua. 

Assalamualaikum.☺️

P/s: Aku rasa aku bakal dapat soalan cepucemas tambahanla tahun ni.πŸ€” Bertabahlah!😌

Leave a comment
Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.