Next!


Another goal for 2016. Ahem!

Alhamdulillah, diberi kesempatan untuk jadi budak sekolah semula. Haha. 

Pagi tadi baru attend 1st class (walaupun sebenarnya ini 3rd class utk subjek ni). Nak buat cemana, HR yang lambat register. Siap kena bebel lagi dengan administrator yg handle registration tu. Nasibla uncle handsome, ai tahan telinga jela. Hahaha. 

Jadi late comers ni buat aku teringat lak zaman register UTM dulu. Jadi student second intake yg buat aku ketinggalan 2 minggu punya kelas. Jenuh nak kejar. Huhu. Tak sangka kali ni pun sama. Uwaaa! Dahla dapat material pun tahun lepas punya. Kena tunggu next class atau update thru email la nampaknya.

Aish, apa pun aku harap semuanya dipermudahkan. Aamin! 

Lepas ni kita berkampung di Ulu Tiram 6 hari seminggulah, ya? Fighting! 

Happy weekend (untuk yang bercuti macam aku :P) and happy working (untuk orang yang mula bekerja esok :)).

Assalamualaikum!


Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.