Archive for December 2015

2016 goals



This is one of my 2016 goals. Kononnyalah. 

Dengan kelas (yang bakal bermula bulan Januari - which means NEXT WEEK!) dan acara meronggeng yang lain, harap segalanya dipermudahkan untuk aku tahun depan. Insya-Allah. 

All the best untuk diri sendiri. *Sambil tepuk bahu sendiri* Haha. 

Untuk kamu yang membaca, moga dipermudahkan segala urusan juga untuk tahun depan. Aaminn!

Assalamualaikum! :)



Leave a comment

Dilema

Assalamualaikum. Salam Jumaat. 

Starting next year company akan implement 3 flexible working hours. Dilema der nak pilih antara 8.00 pagi atau 8.30 pagi. 


Kalau lambung dadu aci tak? :P

Happy weekend peeps! 

2 Comments

Sudah

Sebenarnya nak update pasal trip ni hari tu. Tapi En. Rajin tak munculkan diri sampai hari ni. Haha. 



Such an amazing experience, I would say walaupun.... (malas nak sambung)

Nantilah, ada masa dan kesempatan insya-Allah aku kongsikan pengalaman kat sana. 

Till then, live well everyone. 

Assalamualaikum. :)

Leave a comment
Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.