Happy Abah's Day

Assalamualaikum.

Happy Sunday!

Ada kawan tanya aku tadi, apa yang buat aku sangat berjauh hati dengan that particular person?

Cuba bayangkan, bila suatu masa kita rasa nak menangis then kita cari orang yang kita rasa KONONNYA kita boleh lean on tapi dia tak mahu layan kita sebab dia sibuk. Apa rasanya? Ha, itulah antara perkara yang buat aku berjauh hati sampai sekarang.

Everything seem so different now. Or am I too sensitive?

Entah. Makin fikir makin sakit hati dan jauh hati. Jadi biarlah rasa jauh hati tu hilang atau biar 'perasaan' tu yang hilang terus. Biar kaku dan membeku macam biasa.

Dah, malas nak fikir...

Anyway, sempena hari bapa ni, aku nak wish selamat hari bapa untuk semua yang bergelar bapa especially untuk arwah abah (Al-Fatihah), abang-abang dan abang-abang ipar aku. Terima kasih kerana hadir sebagai figura lelaki dalam hidup aku. May Allah bless you. :)

Everytime aku tengok video ni aku selalu terfikir betapa beruntungnya aku ada adik-beradik lelaki yang boleh gantikan figura seorang ayah dalam hidup aku. Alhamdulillah. :)

And now, as long as I can, I'm holding on with both hands,
'Cause forever I believe that there's nothing I could need but you,
So if I haven't yet,
I've gotta let you know...  
You're never gonna be alone
From this moment on, if you ever feel like letting go,
I won't let you fall.
When all hope is gone, I know that you can carry on.
We're gonna see the world out,
I'll hold you 'til the hurt is gone.




Till then, selamat meneruskan puasa =)

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.