1st April 2015

Assalamualaikum.

Huh, selamat menyambut 1 April.

Hari yang stress. Bukan sebab GST tapi sebab stress diminta tolong untuk buat kerja yang tak sepatutnya aku buat tapi kena buat atas arahan dan kapasiti seorang bos. Sigh.

Penat dengan perperangan mental dan psikologi tak habis bersambung dengan stress yang ni pulak. Ergh!

Bila terkena macam ni aku selalu fikir beruntungnya siapa dapat bos macam bos aku dulu. Suatu masa dulu la. Sekarang aku rasa cara pemikiran dia dah tak macam dulu. Aku suka cara dia hormat privacy staff dia especially bila staff cuti. Dia tak pernah kacau pun aku bila tau aku cuti even hal tu penting (except kalau dah terdesak sangatlah). Siap boleh tunggu aku naik kerja.

Haila Encik **, kenapa boleh berubah sampai macam tu sekali?

Bos sekarang ni? Huh, nak kena aku bagitau barulah faham. Benci. Faham-fahamlah, after working hours tu bukan masa untuk dia suka-suka kacau staff. Status bujang bukan bermakna aku takde komitmen okay?

Ha, kan dah terbebel kat sini? Ni luahan rasa orang yang kena buli dek bos. :(

Agaknya nak kena settle down baru dia tak kacau masa aku kot? :-|


Sent from my iPhone

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.