Pain inside

Assalamualaikum.

Pernah tak rasa sakit sangat-sangat tapi rasa sakit tu tak boleh diluahkan dengan kata-kata?
 

Rasa macam nak marah orang but I guess, rasa marah tu patut dilampiaskan pada diri sendiri sebab sendiri yang cari fasal. Kalau dari awal aku letak forbidden sign, rasanya aku takkan sakit macam ni. Fuh~

Then I came accross this one;

:(

Dear you,

I was touched by the kind words (walaupun saya tau kata-kata tu bukan untuk saya).
Terima kasih untuk segala perkongsian (walaupun kita tak saling mengenali) selama ini
Moga Allah balas segala kebaikan itu.
Moga Allah permudahkan hijrah itu.
Moga Allah permudahkan segala niat baik itu.
Ameen Ya Rabb...

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.