If only I could turn back time

Assalamualaikum. 

Gara-gara terskodeng instagram Sam semalam, hari ni gigih aku pergi cari kaset ni kat stor. Haha. Cuma takde cassette player je nak test pasang. Tiba-tiba rasa nak jadi budak form 5 balik. :P


Haih, kan seronok kalau jadi budak sekolah? Tak perlu nak fikir hal-hal orang dewasa yang makin rumit sekarang ni? Haih lagi...

Itulah, orang-orang tua dah pesan. Kalau dah tau tak pandai berenang kenapa nak juga berumah di tepi pantai? La ni kena lambung ombak sikit dah mula goyang. Belum lagi kena tsunami. Nauzubillah. 

Agak-agak sempat lagi tak kalau nak pindah rumah? :P

Moga Allah tunjuk jalan terbaik. Ameen! :)

Have a great weekend peeps!

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.