Tewas jua akhirnya

Due to my restless week, inilah hasilnya. Haish. 


Alhamdulillah. Tu la, masa sihat tak mahu beringat kan? Dah sakit baru tau nak hargai nikmat sihat tu :)

Doktor comel tu siap tanya macam ni bila aku bagitau dia yang aku sakit tekak, "Weekend lepas ni mesti banyak open house kan? Dengan minum ais lagi, manalah tak sakit tekak?" Ahahah. Aku gelak jela. Takkan aku nak cerita kat dia yang aku kena buli dek bos sepanjang minggu? :P

Gilo, dengan deadline paras hidung boleh sempat pergi conference 2 hari kat KL. (Oh, sempat jejak kasih dengan Cik Famia kita yang sibuk ber 'open house' di KLCC. Macam kagum kejap bila ada orang panggil nama aku kat KL nun. Haha. :P). Balik conference sambung mengejar dan dikejar consultant sampai Jumaat. Mujurlah partner belum start maternity leave. Kalau tak memang aku semput. Phew...

Maybe it's time to update CV, kot? ;)

Minggu ni sambung lagi kesibukan sampai hari Ahad. Haish. Insya-Allah kalau aku rajin aku update tentang apa yang disibukkan minggu ni. :)

Till then, take care. May Allah bless. :)

Assalamualaikum. 

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Tewas jua akhirnya

  1. patut la wasap jawap ikon je..wakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau jwb ikon tu 2 maksud jek. sama ada tak sihat atau malas nak layan. :P

      Delete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.