34

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, diberikan kesempatan menghirup udara untuk sehari lagi.

Bangun pagi je tengok meriah dengan mesej ucapan. Ini antaranya :-







Tapi yang paling aku suka mesej yang ni. Haha

Sebab dia wish birthday ai yang ke 24 tahun. Awwh, so sweet of you. Nanti wa belanja pizza home made okeh. Insya-Allah. Tapi bukan minggu ni haa, sebab minggu ni wa busy memenuhkan perut. Hahaha.

Siang tadi ada orang tanya aku;

Dia: Dah masuk 34 tapi rupa tak macam umur 34, apa rahsia ni? Cuba kongsi sikit.

Me: (Kembang kejap. Haha) Mana ada rahsia apa-apa. Bla bla bla... (and the rest is history)

Anyway, terima kasih atas segala ucapannnya. Thanks for all your kind and thoughtful wishes. Moga segala doa yang baik itu diperkenankan buat kalian jua. Ameen! :)

Nothing much, aku cuma harap untuk top up mana-mana kekurangan untuk persediaan ke 'sana'. Hanya mahu jadi lebih baik dari hari semalam dan kelmarin. :) Jodoh? Kalau Allah dah tetapkan sekian-sekian masa, maka usah dipertikaikan usaha hambanya ke arah itu. Got it? ;) 

Till then, live well everyone! :)



Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.