Archive for May 2014

Hati yang libang libu

Kan bagus kalau dalam hidup pun ada fungsi backspace atau delete? Atau kita boleh guna pemadam untuk padam kesilapan yang kita buat? Malangnya tak ada. 

Live at your own risk. Boleh cakap macam tu? Nak buat apa pun kena fikir panjang. Fikir akibat daripada setiap perbuatan kita. Sekali buat silap kadangkala mengundang penyesalan seumur hidup. :(

Dari semalam sejak dapat berita buruk itu hati jadi libang-libu. Rasa tak tenang. Allahuakbar..!

Mujurlah hari ni memang hari cuti untuk minggu ni. Kalau tidak silap-silap aku apply for emergency leave juga agaknya. 

            
                Credit to the owner

Ya Allah, berikanlah kami kekuatan untuk melalui musibah ini. Moga dipermudahkan segala urusan kami sekeluarga. Ameen ya rabbal'alameen...

Assalamualaikum + have a pleasant week. :)



Leave a comment
Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.