March is cominggg!

Fuh. Tak sangka. Sekejap je dah masuk bulan Mac. And lagi beberapa hari probation period pun dah nak tamat. Hmm, sekejap je rasa.

Pagi tadi bos panggil, aku bajet dia nak tambah kerja lain lagi tapi rupanya nak pass kat aku mende alah ni.


Bos: You dah nak complete your 6 months of probation period kan?

Me: Huh? Ha'ah. (Dalam hati, janganlah bos kata kena ambik specific exam ke apa sbb aku dengar employee on other group kena sit exam utk confirm. Ngeriii!)

Bos: Okay, you isi form ni dulu. Just fill in which necessary. Yang komen-komen tu semua nanti kita discuss.

Me: Okay. Bos nak saya pulang balik bila ni?

Bos: Please try to make it by tomorrow. HR bagi deadline until end of this week. Hari ni baru bagi.

Me: (Gelak je. Sebab sepanjang hampir 6 bulan kerja kat sini aku macam dah boleh hafal gaya HR yang suka bagi instruction last minute ni. Heh. )

Haila, exam pun dah dekat. Study pun tunggang langgang lagi. Cemana ni?

Doakan semoga semuanya dipermudahkan ya?

Assalamualaikum! :)

posted from Bloggeroid

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.