Archive for January 2013

2013

Assalamualaikum.

Yeah, finally blog ni berupdate juga. :P  Dah masuk tahun baru pun. Baru teringat nak update. Haha. Typical me, waktu tengah sibuk tak cukup nafas nilah aku gatal nak update blog. Sorry for the long hiatus. Masa yang sangat ekonomikal menyebabkan banyak perkara terpaksa disekat. Haha. Ayat macam apa je. :P

Meh aku bagitau apa penyebab kesibukan aku sekarang;


1. Jarak dari rumah ke office yang agak jauh. Dulu memang rasa perit tapi dah lama-lama ni rasa ok je kot. Alhamdulillah. :)


2. Lambakan kerja yang dah mula menggunung. Haha. Enche' Bos pun sangat senang hati nak lambakkan kerja since dia tau aku dah 'terbiasa' dengan kesibukan. :P


3. Ha, yang ni paling 'membunuh' masa aku. Haha. Kalau ada yang dok tertanya-tanya apa benda yang aku dok sibuk countdown kat twitter tu, inilah bendanya. The exam will be on 21st March 2013. Wish me luck! :)

Jadi, buat yang selalu datang ke mari, maafkan daku atas kekurangan masa untuk mengemaskini. You can find me thru twitter or fb for any updates. :) [Kalau jadi stalker memang tak dapekla eh? *ayat orang perasan. Hahah :P]

Till then, hidup baik-baik ya! :)


Leave a comment
Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.