Menjengah dunia..

Assalamualaikum.

Sorry for the long hiatus. Mintak maaf bebanyak untuk yang rajin datang menjengah ke mari tapi tak berupdate. Terutamanya peminat di Shah Alam tu. Haha. Insya Allah kalau tak busy minggu ni boleh jumpa eh? ;)

Sebenarnya banyak benda yang nak diperihalkan cuma aku tak tau nak mula yang mana satu dulu ni. Hmm, oklah kita mulakan;

1. Kerja baru - Alhamdulillah, minggu ni dah masuk sebulan aku kerja kat tempat baru ni. Kerja ok, bos ok and environment pun ok. Hmm, getting comfortable jugalah walau ada 1-2 perkara yang buat aku dissapointed bila kerja kat sini. Tapi takpelah, memang betul pun orang kata untuk dapatkan sesuatu kadangkala kita kena korbankan sesuatu yang lain. So, fairlah kot. Just endure it for the time being.

2. Masa nak berfoya-foya dan bersosial di dunia maya pun agak terbatas sekarang. Jadi jangan pelik kalau tengok blog ni bersawang sekarang. Office baru ni memang block segala social networking. Nak post blog entry guna handphone memang malas la jwbnya. Ini pun sebab Streamyx rumah problem hari ni. Jadi terpaksalah terkedek-kedek menaip guna touch screen ni. Huh. :p

3. Kerja baru ni memanglah less pressure compared to my previous job tapi masa aku banyak terkorban oh. Sobs.. Takpelah, syukurlah masih ada kerja. Kat luar tu ramai lagi yang menganggur kot?

4. Seriously rinduuuu kat bebudak office lama. Nak hangout memang dah susahla jawabnya walaupun rumah aku dekat je dengan office diorang. Semalam pun dengar cerita diorang dah buat aku rasa sedih. Sobs. Malam ni pulak former bos buat farewell dinner. Harapnya janganla hujan aku kat situ nanti. Hahaha. Bertabahlah!

What else? Td macam banyak nak taip tapi ntah mana hilangnya. Huhu.

Jadi, lepas ni kalau aku tak update tu jangan rindukan aku ye? :p

posted from Bloggeroid

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Menjengah dunia..

  1. Setia sungguh peminat Shah Alam tu kan..iskh2x..betullah kak kalo nak berhijrah ke satu tmpt byk pengorbanan dperlukan mcm skang nie ieba didalam di lema huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. peminat tu sampai tak kasi tutup blog. :P
      aish, pk bebaik ye cik ieba. jgn menyesal di kemudian hari. :)

      Delete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.