Fuh..Fuh..Fuh...

Assalamualaikum.

Maaf. Maaf. Maaf.

Seriously aku dilanda kesibukan tahap mega sepanjang bulan ni. Dengan kerja hakikinya, ditambah dengan kerja tambahan yang terpaksa dihadap bila *R* datang untuk *** audit. Menyampah gile okay? Ops! Macam itulah agaknya perasaan client bila auditor datang ek? Haha. Selama ni buat muka 'kerek' dengan client, tetiba datang si *R* officer ni, sendiri pulak yang rasa cuak. Padan muka. :P

Lepas tu ada pulak tugas tambahan kat rumah. Tapi Alhamdulillah, semua dah selamat. Siapa yang follow kat instagram mungkin tahulah event apa. Haha. Ampun, tak boleh nak disclose sebab banyak sangat hati yang perlu dijaga. Susah jadi orang popular ni. Haha. Tak maulah ada yang terasa hati or whatsoever. So, the best way is to remain silent. :)

So, sekarang ni tengah sibuk dengan sisa-sisa kerja deadline June ni. Phew. Anyhow, I'm still alive and kicking! Alhamdulillah. Mudah-mudahan diberi kesihatan yang baik untuk saat-saat kritikal ni. Haha. Ayat macam apa je. Janganla tetiba demam lagi macam tahun lepas.

Anyway, Ramadhan is approaching. Apa persediaan kita untuk sambut Ramadhan tahun ni? Macam terkedu bila Ustaz dok tanya soalan ni pagi tadi. Nanti aku share kat next entry ya? Insya Allah. :)

Till then, nak re-hibernate. Lepas ni kalau ada entry pun mungkin auto-publish entry. Jadi, sila jangan rindukan saya ya? :P






Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.