Eh, apa dah jadi?

Assalamualaikum.

Wah, setelah sekian lama, aku baru teringat jalan ke blog ni. Hahaha. Adei, lama betul nak cari jalan pulang nih. Tau-tau blogger dashboard interface dah upgrade. :P Hesh, tak baik tipu. Sekarang agak sibuk dengan satu personal project kat blog lagi satu sampai terlupakan blog ni. Kesiannnnnn blogku ini.

Sebenarnya takde apa yang menarik untuk dicatatkan pun. Tu sebab menyepi. Hoho. Everything is already on a good track, Alhamdulillah. Tunggulah masa aku meroyan dengan kerja nanti, mesti blog ni yang akan dicari selalu. :D

Hari tu masa browse youtube, tetiba keluar suggestion lagu ni and I was like, omooooo lagu ni pun ada juga orang upload kat youtube? Anyway, thanks to the uploader. Dapatla dengar sampai muntah lepas ni. :P

Aku cam confuse, nape Lea Salonga dalam video ni lain sangat rupanya dengan sekarang? Ehem!

(yay, sekarang lagi senang rupanya nak upload video kat blog. :P)
Oh, this song tittle We Could Be In Love, sang by Lea Salonga and Brad Kane. :)

Till next post. Daa~!

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.