Archive for April 2012

Eh, apa dah jadi?

Assalamualaikum.

Wah, setelah sekian lama, aku baru teringat jalan ke blog ni. Hahaha. Adei, lama betul nak cari jalan pulang nih. Tau-tau blogger dashboard interface dah upgrade. :P Hesh, tak baik tipu. Sekarang agak sibuk dengan satu personal project kat blog lagi satu sampai terlupakan blog ni. Kesiannnnnn blogku ini.

Sebenarnya takde apa yang menarik untuk dicatatkan pun. Tu sebab menyepi. Hoho. Everything is already on a good track, Alhamdulillah. Tunggulah masa aku meroyan dengan kerja nanti, mesti blog ni yang akan dicari selalu. :D

Hari tu masa browse youtube, tetiba keluar suggestion lagu ni and I was like, omooooo lagu ni pun ada juga orang upload kat youtube? Anyway, thanks to the uploader. Dapatla dengar sampai muntah lepas ni. :P

Aku cam confuse, nape Lea Salonga dalam video ni lain sangat rupanya dengan sekarang? Ehem!

(yay, sekarang lagi senang rupanya nak upload video kat blog. :P)
Oh, this song tittle We Could Be In Love, sang by Lea Salonga and Brad Kane. :)

Till next post. Daa~!

Leave a comment

Keliru!

Assalamualaikum.

Ada tak sesiapa boleh tolong hilangkan kekeliruan aku ni. I am so confuse, like..really confuse now.

Seseorang yang dah memaafkan orang lain yang mengikut katanya dah maafkan seikhlas hati tapi kemudiannya masih lagi nak ungkit kesalahan tu. Kenapa ye? Apa definisi ikhlas tu pada dia eh? Sebenarnya dia dah maafkan ke belum? Ke nak tunggu raya baru nak maafkan? Hmm..

Betul. Aku memang tak faham. Apa perlunya nak ungkit perkara yang dah lepas tu kalau kita dah ikhlas memaafkan?

Pening.. Pening..

Rasanya aku kena cari makna maaf dan ikhlas tu dalam kamus dewan kot? Lepas tu copy paste bagi pada yang berkaitan, kan? :p

P/s: ingatan untuk diri sendiri juga nih. :)

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 Comments
Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.