My first post this year

Assalamualaikum.

Hoh, dah nak masuk hari ke tujuh dah. Baru teringat nak update blog. TERingat ey? Haha.

As I've mention earlier, kebanyakan masa aku sekarang di twitter. So, blog memang agak bersawang sekarang. Pardon me for that. Sobs.

Seriously, nak taip benda lain sebenarnya hari ni. Tapi nota tertinggal dalam kereta dan aku malas nak keluar rumah semata-mata nak ambik nota tu. Insya Allah, nanti aku update kemudian. Tolong doakan semoga tahap kerajinanku tidak merudum esok. =)

Sekarang dah nak masuk musim 'tengkujuh kerja'. Honestly, bila masuk 2012 aku dah terbayangkan lambakan kerja dan timbunan kerja atas meja. Rasa macam baru je habiskan 'seksa' deadline 2010 dan sekarang sibuk dengan 2011. Time flies fast, huh?

Yang seronoknya, hari ni banyak dapat berita baik. Alhamdulillah.

Dan yang paling best, ada pesanan ini;

it's ok

Yeah, like you really knew me. lol

Insya Allah, everything's gonna be okay, I suppose. Mudah-mudahan. Amin. =)

Oh, ada lagi satu. Yang ini khas untuk Armand's mummy;

guilty

The Vampire Diaries, Season 3 Ep.10 : The New Deal

Huaaaaaaaaaaa. Ok dah.

Yes, they are back. Lepas ni boleh layan tetiap minggu sampai season finale. Hoyeah!

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to My first post this year

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.