Speechless.

Dah 3 hari tak dapat online. Sangap okay? Sob sob..

Kenapaaaaaaalah Streamyx ni kejam sangat?

Dah rasa macam nak campak router ke luar pun ada juga ni.

Mujurlah ada device penyelamat ini. Dapat juga google cara troubleshoot internet connection problem melalui skrin kecil ini.

Dapat disimpulkan bahawa, kegagalan penyambungan adalah disebabkan masalah talian telefon di rumah. Penat je dok cabut pasang sana sini sekali rupanya phone rumah takde tone langsung. Cis!

Jadi, saya perlu menghubungi TM dengan kadar segera.

Persoalannya, berapa lamakah masa yang akan diambil oleh technician TM untuk datang baiki kerosakan ini? Hoho.

Tapi kan, hikmahnya dapatla tidur awal 2-3 hari ni. lol!


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.