1.11.11

Mak aih, tak sedar dah masuk November rupanya. Entah kenapa masuk je bulan November mesti terngiang-ngiang lagu November Rain kat telinga. Sesuai sangatlah kot dengan musim hujan sekarang nih.

Lama betul tak update blog. Sebenarnya banyak hal yang nak update tapi tuan punya blog dilanda virus M besar sepanjang Oktober. Dengan wedding di sana - sini. Ditambah dengan penyakit yang tak diundang 2 minggu lepas. Fuh, memanglah mencabar dan juga mengurangkan kerajinan. Bayangkan satu rumah kena demam okay? Gara-gara food poisoning. Sudahnya sampai hari ni fobia nak makan kat kedai. Selesa bawa bekal dari rumah. Jimat pun jimat! :)

Adoih, bilalah nak jadi rajin nih? BlackBerry ada kat tangan pun tak rajin nak update blog. Apedah!

Ok. Lepasnikitajadirajinupdateblog ya? Okbai!

Eh eh, baru perasan hari ni 1.11.11. Once in a lifetime kot jumpa tarikh nih. Mesti ramai je yang abadikan tarikh ni untuk something special dalam hidup diorang. Hoho. Me? Nothing special, just bumped into this quote this morning;

Being deeply love by someone gives you strength
while loving someone deeply give you courage

– Lao Tzu

Hoh, ye ke? Mudah-mudahan macam tu lah. =)

Lama tak share lagu kan. So hari ni nak share lagu ni. Semalam dah flood kat twitter dan fb. Hari ni nak flood kat blog pulak.



Cause there'll be no sunlight
if I lose you, baby
There'll be no clear skies
if I lose you, baby
Just like the clouds,
my eyes will do the same
if you walk away
Everyday it will rain, rain, rain

: Bruno Mars - It will Rain

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.