Terkenang-kenang

Pernah tak di kalangan kamu di luar sana yang bila dengar satu-satu lagu ni tetiba ingatan melayang ke satu peristiwa? Or akan teringatkan sesuatu sebab masa lagu tu popular ada sesuatu berlaku dalam hidup?

Hmm, kalau aku kan, bila dengar lagu ini dan ini automatik aku teringat 'rasa' yang aku rasa (heh, ayat apa nih?) waktu arwah mak aku meninggal. Aku alami rasa apa ya masa tu? Entah, tak tahu nak gambarkan. Hanya orang yang dah lalui je boleh faham kot? :)

Ha, kebetulan tadi aku google untuk cari review buku yang aku beli petang semalam, tetiba one of the results keluar pulak lirik lagu Reshmonu. Zaappp, terus teringat sesuatu. Haha. Lagu ni mengingatkan sesuatu yang tak best juga, tapi sebab aku suka lagu ni aku rasa nak share kat sini. ;)




Ehem. Rasanya video yang ini versi bahasa Melayu kot?

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.