Quick update

Okay, oleh kerana dah ada orang tegur kat BBM tadi kenapa menyepi, maka dengan pantasnya aku nak update blog malam nih. Haha.

Alhamdulillah, still alive and kicking. =) Cuma kemalasan semakin bermaharajalela. Yela, dah off-peak period kan? Maka segala tekanan kerja tidaklah dapat dilepaskan kat sini.

Memang pelik. Ada orang bila sibuk memang takkan update blog, tapi aku akan update blog waktu aku tension dengan kerja. Haha.

Actually ada banyakkkk yang nak ditaip, tapi sangat malas. (Haih, berapa kali dah sebut malas nih?). Okay, let me rephrase. Sangat tidak rajin sekarang ni. :P Kan bagus kalau ada software or device yang boleh convert kata-kata ke bentuk teks? (Rasa macam ada kot, sebab pernah nampak Hyun Bin hantar sms tanpa menaip dalam cerita Secret Garden dulu).

Tapi, bila fikir balik kekadang bila dah datang penyakit tak berapa nak rajin ni, semua benda tu jadi tak rajin nak buat. Maka, tak perlulah nak device ke software bagai. Penyakit M tu memang dah ada. Cuma ada masa tertentu aje akan activate. Teehee. :P

Ok dah, enuff of merapuness hari ni. Sebelum tu, nak share gambar ni. Pinjam daripada blog mummy Armand. Teehee.

Betulkah? Kalau betul, malam ni nak mimpikan siapa eh? :P

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Quick update

  1. ahahahah! mana buleh pick2... dia datang sndri laaaa!..ahahha..

    selalu la update blog..saya mau baca maa...

    ReplyDelete
  2. hahaha. kalau boleh pilih, hari-hari saya nak mimpi damon! :P

    insya Allah bulan 11 ni saya rajin (kot) nak update. teehee. :P

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.