Archive for October 2011

Wordless Wednesday #10

lesson


blogger-emoticon.blogspot.com

Image source : Google

Posted in | Leave a comment

Terkenang-kenang

Pernah tak di kalangan kamu di luar sana yang bila dengar satu-satu lagu ni tetiba ingatan melayang ke satu peristiwa? Or akan teringatkan sesuatu sebab masa lagu tu popular ada sesuatu berlaku dalam hidup?

Hmm, kalau aku kan, bila dengar lagu ini dan ini automatik aku teringat 'rasa' yang aku rasa (heh, ayat apa nih?) waktu arwah mak aku meninggal. Aku alami rasa apa ya masa tu? Entah, tak tahu nak gambarkan. Hanya orang yang dah lalui je boleh faham kot? :)

Ha, kebetulan tadi aku google untuk cari review buku yang aku beli petang semalam, tetiba one of the results keluar pulak lirik lagu Reshmonu. Zaappp, terus teringat sesuatu. Haha. Lagu ni mengingatkan sesuatu yang tak best juga, tapi sebab aku suka lagu ni aku rasa nak share kat sini. ;)




Ehem. Rasanya video yang ini versi bahasa Melayu kot?

Leave a comment

Quick update

Okay, oleh kerana dah ada orang tegur kat BBM tadi kenapa menyepi, maka dengan pantasnya aku nak update blog malam nih. Haha.

Alhamdulillah, still alive and kicking. =) Cuma kemalasan semakin bermaharajalela. Yela, dah off-peak period kan? Maka segala tekanan kerja tidaklah dapat dilepaskan kat sini.

Memang pelik. Ada orang bila sibuk memang takkan update blog, tapi aku akan update blog waktu aku tension dengan kerja. Haha.

Actually ada banyakkkk yang nak ditaip, tapi sangat malas. (Haih, berapa kali dah sebut malas nih?). Okay, let me rephrase. Sangat tidak rajin sekarang ni. :P Kan bagus kalau ada software or device yang boleh convert kata-kata ke bentuk teks? (Rasa macam ada kot, sebab pernah nampak Hyun Bin hantar sms tanpa menaip dalam cerita Secret Garden dulu).

Tapi, bila fikir balik kekadang bila dah datang penyakit tak berapa nak rajin ni, semua benda tu jadi tak rajin nak buat. Maka, tak perlulah nak device ke software bagai. Penyakit M tu memang dah ada. Cuma ada masa tertentu aje akan activate. Teehee. :P

Ok dah, enuff of merapuness hari ni. Sebelum tu, nak share gambar ni. Pinjam daripada blog mummy Armand. Teehee.

Betulkah? Kalau betul, malam ni nak mimpikan siapa eh? :P

2 Comments

Wordless Wednesday #9 - You're darn sweet! ;)

#1


#2

The Vampire Diaries, Season 2 Ep.18 : The Last Dance

Posted in | Leave a comment
Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.