Pelik kan?

Pelik kan?

Masa kerja tengah berlambak, ada je masa nak update blog. Sekarang ni tengah lapang jadi malas nak update blog. Huhu.

Bukan apa, lately internet connection kat rumah ni macam %^$*& sikit. Haha. Macam malam tadi, nyaris aku nak hempas router tuh ke luar rumah. Mujur tak sempat buat. Huh.

Sebenarnya memang dah bercadang nak call TM dah hari ni. Tapi bila baca komen 'Ankel kat status aku malam tadi, memang Streamyx connection tengah ada masalah sekarang. Kebetulan tengahari tadi pun internet connection kat office pun bermasalah. So tak jadilah nak call TM. Aku cuma sempat google cara trouble shooting sendiri if internet connection bermasalah. Konon-kononnya nak try godek sendirilah kalau internet still juga terputus-putus malam ni.

Alih-alih malam ni connection sangat baik. Belum ada tanda-tanda nak disconnect lagi. Cet!
(Tak tahulah lepas ni macam mana kan? :P). Harapnya oklah. Mudah-mudahan.

Haih.

Dulu zaman takde internet, tenang je hidup tak payah nak fikir nak update itu ini.

Dulu zaman takde internet, waktu tidur memang on time dan sentiasa cukup.

Dulu zaman takde internet, ada banyak masa terluang boleh tonton tv, baca buku dan lain-lain.

Sekarang ni bila satu hari takde internet tak senang hidup ya? Haha.

Pelik kannnn? :P

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.