My Raya :P

check in2

check in1

*Kronologi sebenarnya dari bawah ke atas.

Raya yang tak berapa nak raya tahun ni. (Macamlah tahun sebelum ni beraya sakan. :P)

Seperti biasa, raya ketiga memang dah selamat balik JB.

Usual routine;

- Ziarah kubur arwah mak + abah.
- Beraya rumah makcik - catching up cerita untuk setahun dengan sedara mara. Haha.
- Beraya rumah kawan-kawan , but sadly tahun ni manage to beraya dua buah rumah sahaja sebab semua orang tak habis beraya rumah mertua @ kampung masing-masing. Artis pun tak balik kampung beraya tahun ni. Lupa daratan dah kot? Ehem! :P
- Petang raya ketiga dah selamat sampai JB semula.

So, mana-mana individu yang tak sempat jumpa tahun ni harap maaf bebanyak. Ada umur insya Allah kita jumpa lain kali. =)

Untuk mereka yang sms ucap Selamat Hari Raya, terima kasih juga diucapkan. Really appreciate that. Maaf sebab tak dapat nak reply satu-persatu. Uhuk! :P

Tahun ni tiada gambar raya. Harap maklum. :P

Tak lupa, selamat bekerja untuk yang mula bekerja esok. I'm going to start working on Tuesday, so there's no Monday blues syndrome for me this week. Weehoo~! ^_^

Haih, nampak sangat sindrom malas telah menyerang setelah lama tak update blog. :P

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

3 Responses to My Raya :P

  1. a'ah yer lah sms aku ko tak balas pun...tak pe buah kelapa..Anyway selamat hari raya maaf zahir dan batiniah...aku tau aku suka bergurau dan aku tau ko suka dengan gurauan aku..mana tau terasa hati ke aku mintak maaf yer..ops tak leh salam..bukan muhrim..

    ReplyDelete
  2. hawat awal sangat balik jb kak siti?..tara coti kaaa?..

    ReplyDelete
  3. Makmor:
    ahaha, bukan sms kau sorang jek yang aku tak reply, orang lain punnn. :P

    selamat hari raya gak. maaf atas semua salah silap aku kat kau eh; terkutuk, termengata, tersindir (kat blog. hihi) and semua-semualah crime yang aku pernah buat kat kau sama ada sedar atau pun tak. :)

    Noey:
    haha. cuti saya banyak. in fact minggu ni pun saya cuti lagi. cuma kakak saya dah start kerja on 4th day of raya. tapi kalau ikut biasa pun memang jarang stay lebih daripada raya ke 3. :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.