Hari kedua :)

Alhamdulillah, dah masuk hari kedua puasa. Dan kali pertama bangun sahur. Hehe. Siapa yang kenal aku memang taula aku ni bukan jenis yang bangun sahur. Cuma entah, tiba-tiba hari ni nak bangun sahur. :)

Harapnya hari ni tak sakit kepala macam semalam. Sayang bila kena skip terawih sebab sakit kepala. Dahla bukan selalu dapat terawih. Huhuh.

Mujurlah sekarang ni kerja pun dah tak menambun macam sebelum ni. Boleh je balik rumah berlenggang kangkung tanpa extra beg dan bebanan lain. Jadi dapatla bertenang-tenang di bulan puasa ni. :)

Dah lama tak rasa tenang macam ni. Syukur sangat. Kalau tak, memang asyik fikir hal kerja memanjang. Nak buat benda lain pun kadang-kadang rasa macam bersalah sebab kerja tak siap lagi. Haih.

Harap dapat siapkan satu job yang ada dalam tangan ni sebelum cuti (yang belum dapat approval lagi, haha. :P).

Uih, dah subuh. Jom solat! :)

Selamat meneruskan ibadah puasa juga! :)


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.