Down with flu~


Haish. Baru jek berangan nak buat rekod tahun ni. Konon nak berpuasa tanpa sakit. Tanpa demam atau selesema mahu pun batuk. Uhuk!

Tapi siapalah kita nak menidakkan kuasa DIA kan? Walau dah elak minum ais sepanjang bulan puasa ni pun, aku tetap kena sakit tekak. And to make it worse, hari ni dah start bersin pulak. Tertekan oh bila puasa kena selesema nih. :(

Nak buat macam mana kan? Redha ajelah. Sendiri yang salah, hari-hari tak cukup tidur . :-|

So, marilah sama-sama menjaga kesihatan supaya dapat berpuasa dalam keadaan yang selesa. Semoga sentiasa diberikan tahap kesihatan yang baik untuk menyempurnakan ibadah puasa. Amin..

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Down with flu~

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.