Cuti raya!

Finally! Aku dah pun start cuti semalam. Tapi macam tak cuti pun sebab tetap kena naik office menyudahkan kerja. But yeah, finally it's done. Naik cuti ni nanti mesti menganga tak tau nak start kerja apa. Haha.

Hari ni pun melepak menghabiskan masa kat rumah je. Habiskan kdrama yang dah di'sedut' tapi tak sempat nak ditonton. Pelik. Masa kerja belum siap + tengah tunggu masa nak cuti, macam banyak je benda yang nak dibuat. Dah cuti terus blur. Sempat pulak layan Prince of Persia lagi sekali ni. :P

Ok, back to the main topic.

Sedar tak sedar dah dekat sebulan dah puasa. Insya Allah panjang umur dapatla sambut raya minggu depan. Sedih tapi dalam masa yang sama excited sebab dapat cuti lama. Wee~!

Ouh, and as usual di kesempatan ini aku nak ucapkan selamat menyambut Aidilfitri dan selamat bercuti untuk kamu, kamu dan kamu sekelian. Ampun dan maaf atas semua kekhilafan sama ada disedari atau pun tidak. Buat yang memandu, berhati-hati dan semoga selamat dalam perjalanan dan selamat tiba ke destinasi yang dituju.

Semoga syawal kali ini memberikan kebahagiaan buat kita semua. Amin. ^_^

P/s: Not to forget, thanks for all your well thoughts and wishes for my birthday during last weekend. May Allah bless all of you. :)

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Cuti raya!

  1. Selamat Hari Raya juga untuk awak sekeluarga. Wah, tahun ni dapat collect duit raya la untuk Armand ye? :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.