Wahai mata, boleh tak postpone rasa mengantuk tu untuk tempoh 2-3 jam lagi?

Sempat la nak layan En. Damon (ceh, apa kes ntah nak juga layan kat tv walhal dah tengok tahun lepas. Cuma tak khatam lagi that season. D'uh!)

Sempatla nak siapkan kerja yang rasanya lama gileeee tertunggak. Yang jadi lama gileeeee tu bukan sebab kurang produktiviti ya? Tapi disebabkan akaun yang macam *#!+@! tuh. Lepas tu the officer pun SANGAT tak membantu. Huh. But finally dah sampai final stage pun. Alhamdulillah. Phew!

Sempatla nak habiskan baca buku. Haish, stok buku melangit sudah. Kekadang terpaksa juga angkut ke office, curi masa lunch hour untuk baca. Itu pun ada hati nak tambah stok buku. Hish. *ketuk kepala sendiri*

And it's almost August. Tapi stok kerja bertimbun lagi oh. Cemana la nak cuti ni? Kena berusaha gigih juga untuk siapkan semua kerja by mid August so that akhir bulan boleh bercuti dan bersambung dengan cuti raya. Weee~! Eh, yang nak excited bagai ni kenapa? Bukan nak balik raya lama pun? :P

Haha. Itulah perasaan orang yang SUSAH nak bercuti bila dapat bercuti okay?

So, sesiapa yang senang dapat approval bercuti tu silalah hargai sebaiknya ya?*sobs*

Adeh, mengantuklaaaa.. Aci tak kalau tongkat mata ni dengan batang mancis? :P

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to

  1. betul2x..hargailah cuti yg diberi..org yg susah cuti mcm kami ni amtlah tertekan huhu..tiap2 tahun carry 4ward 8-10 hari..huhu

    ReplyDelete
  2. hahah, samela kita. sekarang ni pun annual leave ada lagi berbelas hari. harap dapatla cuti bulan depan nih. sangat penat dah!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.