Sakit itu salah satu nikmat hidup. Alhamdulillah.

Lama dah tak demam. Dan rasanya tak pernah lagi collapse sebab demam lepas abis hadap deadline. Tahun ni merasa. Hehe. Pertama kali demam tahun ni dan pertama kali demam lepas abis deadline. Fuh. Pengalaman tuh. =)

Salah sendiri juga sebenarnya. Dah tau bangun pagi Khamis tu ada tanda-tanda sakit tekak redah juga hujan pergi bank, hantar document client. End up, balik rumah malam tu terus rasa nak tidur bungkus. Haha.

Sungguh pun demam, tetap rasa seronok sebab dapat settlekan kerja on time. Alhamdulillah. =)

Hari Jumaat pun gigih juga nak bekerja. Tapi lepas jam 11 dah tak larat. Call big boss mintak half day. Haha. Walhal boleh je dapat MC kalau gi klinik. Tapi itulah dia. MALAS. Bukan takut makan ubat ye? :P

Hari ni walaupun demam dah kebah tapi rasa sangat malas mau berbuat apa-apa. Tapi kena juga gagahkan diri untuk mengemas. Bilik sendiri pun dah tak berapa nak terurus sebab sibuk kerja aje. Heh. Oleh itu, marilah kita mula mengemas~!

Tapi nak mula dari mana ni? Haila...

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to

  1. siannn kak siti! get well soon!!

    ReplyDelete
  2. thanks. hehe. ni namanya demam mengada-ngada. haha.

    oh btw awak pun tengah tunggu hari kan? moga selamat semuanya yek? :)

    ReplyDelete
  3. ting tong!! hahah lama x menjenguk bog kamu yer kakak.. :D nampaknya saya kena berblog balik la kan.. nak membebel semua amarah pun takde orang yang kacau. takde orang yg baca lagi baik. huhu. get well soon dear, and... thanx for everything.

    ReplyDelete
  4. hehe. Alhamdulillah, sihat dah. Cuma selesema yang degil nih.

    hmm, that's a good idea. just do something yang akan buat awak gembira, yang boleh distract ur mind from thinking of those negativeness. =)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.