Hibernate mode

Uish, maaf..maaf..maaf.. Lama betul tak update blog. Bila masuk hibernate mode ni memang sebenarnya tengah tak menang tangan menghadap kerja. Huh..

Sekarang ni pun bila balik rumah, on router pun semata nak download kdrama. Hehe. Itulah ajela pengubat stress sekarang ni.

Sedar tak sedar, bila tengah banyak kerja macam sekarang ni, masa bergerak sangatlah pantas. Rasa macam nak pause je suh berhenti sekejap. Haih.

Macam semalam bebudak trainee pass log book untuk sign, terus buat muka pelik kenapa diorang hantar log book tu awal-awal minggu. Aku boleh suruh diorang hantar hujung minggu ni. Rupanya diorang mintak sign untuk minggu lepas punya job. Walhal minggu sebelum tu memang aku mintak diorang hantar hari Isnin. Wargh, kenapaaaaa boleh tak perasan masa bergerak dengan pantas nih??

Boleh tak tolong berhenti untuk saya tarik nafas sekejap? :(

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.