Walking down the memory lane

Sebenarnya masih tak mampu nak tahan senyum lepas baca one of the stories dalam buku ni semalam. Bolehla pulak mamat tu buat song dedication kat radio untuk perempuan yang dia suka. Comel. Sweet. Tapi kalau kena kat diri sendiri memang tak keluar rumah la kot? Hahah..

So disebabkan lagu itulah hari ni aku dok selongkar cd-cd mp3 semata nak mencari lagu-lagu lama dan akhirnya terjumpa pulak lagu Search yang dicari sejak sekian lama. (Sebenarnya dah tak ingat burn kat cd yang mana satu. :P)

This is one of my favourite track since about 16 years ago. Tak percaya? Silalah percaya.

Lagu tu sebenarnya ada cerita sedih. Tapi bukan untuk akulah. Haha. Kalau disclose kat sini karang kot abang aku terbaca naya jek. :P

Entahla apa motif ntah buat entry ni agaknya eh?

Ouh, untuk Makmor inilah, yang status fb tu maksudkan ye? Jangan nak speku yang bukan-bukan. :P

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.