Tak suka tapi suka

Okay aku pernah mention yang aku tak suka dia. Tapi aku suka la tengok baju-baju yang dia pakai dalam drama 49 Days ni.

Salah satunya baju yang ini. Gambar takde front close up la. But look nice. Hari tu pernah nampak gambar someone pakai baju macam ni. Kat mana agaknya dia beli eh?


And really love this shirt too. Look soooo nice. Not too fit or too loose to wear. Just nice.

Close up 1

Close up 2


Close up 3

Haih. Sukela. Mana nak cari eh? Kakak Iza, can you please help me? Please..please...please.. *buat muka comel ala-ala Puss In Boots*

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Tak suka tapi suka

  1. hajar sayang, she's wearing 2 layer blouse. sama aje kalau awak pakai 1 baju (without sleeve) kat dalam, 1 lagi di luar. but they combined it together instead, menjadi satu. biasanya editorial majalah fesyen punya kerja ni.

    kalau dalam tv memang nampak cantik, nak-nak kat seoul kan? cuba pakai time elnino kat malaysia. terbaik ah.

    ReplyDelete
  2. IC. Memang kebanyakkan baju diorang double layer ah. Dan cantik-cantik. Haha.

    Thanks anyway. :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.