I'm spending my two and half days off with...

1. Surveying a new gadget to buy. Hahah. Please refer to my previous entry. :P

2. Melawat kakak yang warded at Hospital Batu Pahat. Hee, actually we (me and my sis) were not going to the hospital pun. Cuma tunggu kepulangan kakak ke rumah. Saja je nak exaggerate. :P But quite a surprise sebab keluar highway je kesesakan sudah menunggu. Haih. Agaknya memang bandar kecil ni dilanda sindrom kesesakan bila cuti panjang.
Jadi, planning untuk pulang ke kampung untuk ikut menghantar rombongan peminangan terbatal dengan sendirinya. Sekian, terima kasih.

3. Menghadiri kenduri kahwin anak salah seorang staf bos (in one of his associate companies). Tak suka bila kena attend kenduri orang yang akan menyebabkan aku akan jadi strangers kat situ. Yela, siapa suruh attend kenduri seorang diri kan? :P

4. Ha, yang ni aku paling kagum. I've already watched 7 eps of Kdrama 49 days. Haha. Selalu nak habiskan satu episod satu hari pun sikit punya payah. Now I got the solution; watch streaming only, tak payah gatal nak download. Kalau download mesti asyik delay je nak tengok. Hopefully dapat habiskan lagi 7 episod sebelum start episod 15 dan 16 minggu ni.



Ouh, suka Encik Han Kang nih. Such a cool guy. (Eleh, sebenarnya most of Kdrama heroes semua lebih kurang macam tu kot? Arrogant yet so cool (or cold?) type of person kan? :P) Tapi dia ni datang dengan pakej SMART sekali. Haha. Nak tau kenapa, kenalah tengok. =]

Tapiiiii watak yang aku paling tak suka (setakat ini lah) si perempuan ni. Shin In Jung. She's such a traitor! Macam mana dia boleh claim diri dia tu as a best friend, tapi dalam masa yang sama dia khianati kawan baik dia? Heh! Eh, teremo pulak. :P

Oh, kalau ada yang blur, nak tau macam mana jalan ceritanya, bolehla layan drama series ni kat mysoju ataupun dramacrazy. And it's free for sure. :P

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to I'm spending my two and half days off with...

  1. Jgn membasirrr... x yah ipad2 tuuu...mahal lagi tuuuu...

    ReplyDelete
  2. ahaha, memang tak nak beli ponnn. iPod dah ada. next target adalah samsung galaxy tab. hehe..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.