Butang suka :')

Kira memang dah ketinggalan sangat dah ni. Orang lain siap ada yang beribu-ribu 'like' sekali post entry (kalah si FT you. Haha). Tapi aku baru je selamat install pagi tadi. Terima kasih la kat Kak Izawati (memang kena panggil kakak untuk dapat diskaun banyak bila shopping nanti. Haha) sebab tolong remind me to put this so-called 'like' button kat blog underground ni.

Jadi, setelah meng'google' cara-caranya, berjaya juga letak butang 'suka' itu di sini. Hehe. Ya, sebelum ni memang malas sebab tak kuasa nak peningkan kepala melayan coding. Tapi sebenarnya senang je bila tau guna fungsi [CTRL+F]. D'uh!

Dannnn, ini buktinya;


Malangnya tak boleh nak preview kat lappy sebab office dah block FB access. Terpaksala preview guna handphone. Alhamdulillah, berjaya juga. =)

Teringin nak letak juga? Bolehhhh. Anda boleh cuba cara-cara seperti yang terdapat di blog ini. Sekiranya tak menjadi, feel free to google it by yourself ya? =)

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.