Turn on happy mood ^___^

I'm on happy mood because;

1. Dah berjaya block facebook access at my office setelah sekian lama instruct 'that responsible' person untuk buat kerja dia tu. Ya, happy bukan sebab apa, sebab orang yang diceritakan kat sini tu, tak boleh nak bersuka-suki nak berjimba bila datang office.

But yeah, I still can access my fb thru my phone. :P Memang ada yang kata tak aci. Tapi kena sentiasa ingatkan diri sendiri, takkanla nak berfb sepanjang hari kot? Rugi data BIS woh. :P

2. Hari ni jumpa bos dan dia dah buat something yang sangat sweet. Hahah. Sweet la sangat. Patah balik ke office semata-mata nak pass kerja tu kira sweet ke? Hahah..

3. Dapat berkumpul dengan adik beradik. Walaupun tak semua yang ada, but still it's my family. Hihi.. Seronok jumpa anak-anak buah, makan-makan, lepak layan movie Taken kat Star Movies (tapi tak dapat tengok ending sebab masa tu baru teringat belum solat Asar, haha..), layan Hantu Kak Limah Balik Rumah. Memang best. Well, walaupun dah ulang tengok Kak Limah tu banyak kali pun and budak-budak tu pun gelak bagai nak runtuh rumah tu, tapi still tak rasa bosan. That's the value of time yang kita spend dengan orang yang kita sayang. Walau macam mana penat pun, boleh lagi tunjuk muka happy. Terima kasih untuk abangku yang sudi jadi host kali ni. ^_^

*Gambar-gambar akan diupload kemudian (malas nak cari cable + transfer dari handphone. :P).

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.