I wish you well =)

Terkedu tak bila tetiba ada orang bertanya khabar orang yang kita dah tak mau ambil tahu?

Heh, it happened to me just now. Memang tak tahu nak bereaksi macam mana bila one of my client yang ajak bersembang tadi bertanya soalan ini;

Dia: **** takde call?

Me: Huh? **** mana eh? (I am totally forgot that I've already handover that job given by **** to kakak ni.)

Dia: Ala, **** apa ntah namanya yang company XYZ dulu tu.

Me: Oh, okay. Entah kak, dah lama lost contact. (Heh, phone number dia pun dah selamat kena delete.)

Dia: La, ingat ada contact lagi. Tau tak dia dah tukar kerja sekarang? Dia dah jadi *****.

Me: Iya? Dulu kata tak nak kerja tu. Ha, sekarang dah jadi juga. Memang nak kena kutuk ni. (Berlakon sungguh! Haha..)

Hmm, memang ia dah jadi sejarah. Tapi rasa sakit tu tetap ada bila teringat balik.

Well, seperti yang selalu diuar-uarkan, life must go on. Yang pahit, yang perit tu biarlah dok tertinggal di belakang sana. Bila tak ada yang mengingatkan aku pun tak teringin nak ingat. Hidup yang singkat ni tak perlu dibazirkan untuk mengingati hal-hal yang tak sepatutnya diingat. Betul tak?

And to YOU, wherever you are now; I WISH YOU WELL. =)

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to I wish you well =)

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.