Angin malas

Ouh, nampaknya angin malas sudah sampai.

Deadline, 'death'line and so on are so everywhere. Nak mengarang pun rasa malas. Haih.

Tapi kan kalau nak tau, sepanjang aku buat kerja sekarang ni salah satu attitude client yang aku tak gemar adalah suka expect yang kita boleh buat kerja macam mesin. Hantar document (kadang-kadang tak lengkap pun) hari ni, tiba-tiba esok call mintak draft. What the...

Dan yang paling baru, ada client siap menangis masa call untuk mintak percepatkan proses kerja. Adoi, ingat aku ni robot ke? Terkedu pun ada masa tu. Yes, you got your own deadline to be met and I have my own constraint. Bukannya nak hadap satu-satunya kerja dia je. Job lain pun dah bersusun okay? Boleh tak faham? Hmmph!

Yang nyata kerja memang tak putus dalam tempoh 2-3 bulan ni. Ya, pasrah sahajalah ya? Haha..

Lepas ni memang ada harapan untuk bershopping tak hengat dunia nih. :P

Buat sementara, mari kita mencuci mata! ^_~

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

*Wink*


Hahah, finally esok ada episod baru. Yeay!

P/s: Noey, silalah tenung Damon ni lelama. Mana tau kot baby sok keluar sebijik camni, bolehla saya cop buat menantu. :P

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.