Truly amusing. Heh!

Memula dapat bil ni tengahari tadi I was like, what the...

Rupanya setelah sekian lama (dah hampir 2 tahun okay?) baru perasan yang kat depan tu diletak MR, bukan MS atau MRS. Hahaha.

Sah-sahla budak perempuan (tomboy) yang attend masa registration tu ada krisis identiti. Perempuan berbaju kurung ni dikatanya lelaki? Alahai, pity me..

Kesian kan? Kalau tak kesian pun tolongla kesian jugak. Boleh? Hehe..

But, it truly amused me today. Di kala kepala tengah serabut dengan report, HR and admin matters and also deadlines. Really pfft!

I have one deadline to be completed by end of this month, tapi bos KL dan big boss nak fly pergi umrah next week. So banyak hal nak kena uruskan dan nak kena berkejar ke sana sini (especially untuk signature). Deadline lagi. Wargh, memang serabut lah!

Can you imagine how hectic my life now? Sangat penat okay?

Tapi redha je. Just endure it for a few years more. Heh. Yela tu.

Dahla, nanti orang kata merungut pulak, walhal itu memang kerja aku. :P


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Truly amusing. Heh!

  1. hahahahaa...
    cm orgnye payslip gaji..
    ade ke admin letak male..
    esh3..sabo je la..nsb bek loan lulus hr tuh

    ReplyDelete
  2. ahaha. nampak sangat sengal kan?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.