Mari membeli belah!

Orang kata, ni orang kebanyakkanla yang berkata ya, bukan saya. Orang kata, perempuan dan shopping itu tak bisa dipisahkan. Hmm, mungkin betul. Mungkin juga tak betul. Sebenarnya aku rasa ayat tu bergantung kepada diri masing-masing juga. Kalau mampu, duit berkepuk-kepuk, nak shopping hari-hari pun apa ada hal? Haha..

As for me, aku ni bukan shopaholic tegar. Maybe sometimes. Tapi biasanya bersebab. Bila rasa tensi atau tertekan, barulah jumpa habit shopping tak ingat dunia tuh. Selain daripada waktu tu, berbelanjalah ikut kemampuan. :)

Tapi sekarang ni pun dah jarang berbelanja sebenarnya. Tak ada masa. Dulu balik kerja petang-petang sempat je nak window shopping seround dua. Sekarang ni sebab dah jadi supir tak bergaji setiap petang, maka terpaksalah lupakan aktiviti untuk bershopping dan cuci mata ni.

Mujurlah ada yang sudi nak melayan tabiat bershopping sekali sekala ni. Biasalah, apa guna ada kawan yang boleh membantu kalau kita tak gunakan, ye tak? Hihi..

Untuk ini kredit kepada Hijabiza Iza dan Pusat Kecantikan Puteri. Oh, tak lupa juga kepada Cik Izawati Ahmad. Saya dah tak perlu lenguh kaki berjalan merentas shopping complex semata-mata untuk bershopping. Wee~!

Ni salah satu blouse yang dijual di Hijabiza Iza. Sengaja letak ni sebab blouse ni special. Haha. Kalau nak tau kenapa silalah add Hijabiza Iza dan Pusat Kecantikan Puteri di facebook ya? Nanti akan dapat jawapan kenapa. :)

Bukan setakat blouse, ada juga shawl, baju kurung, beg andddd the ever-famous Hana Tajima skirt tu pun ada tau? Jadi, tunggu apa lagi? Add lah mereka di facebook sekarang. Hehe..

Oh, ini bukanlah iklan berbayar. Cuma tak salah kan kalau kita berkongsi benda baik dengan kawan-kawan? ;)

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.