Lelaki + kucing = adalah sangat cute okay?

Ouh, encik berdua yang berada di Ipoh dan di Rawang, sila jangan perasan okay? :P


[Sumber gambar]

Semalam terjumpa gambar ni thru this cat owner's tweet. Terus teringat pada si Mystery yang sangat montel itu. Huh. Geram okay?

Ouh, teringat juga kucing yang pernah dibela waktu zaman remaja sekolah dulu. Kucing yang aku panggil adik. Hihi. Agaknya dah arwah dah kot? :(

Ehem nak tau tak siapa owner kucing ni?

.


.



.



.



.



Tada!


[Sumber gambar]

Cute kan? Kan? Kan? Hihi..

But seriously, aku rasa lelaki yang suka kucing ni adalah sangat comel. Dan cute. Sama macam lelaki yang suka melayan kanak-kanak. Soooo sweet! Bukan apa, biasanya lelaki kan agak 'kureng' nak melayan hal-hal sebegitu. Mungkin tak semua. Atau aku je yang jarang jumpa kot? Hmm..

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to Lelaki + kucing = adalah sangat cute okay?

  1. hep...org ade kenal sorg budak laki yg suke budak2 tp x suke kucing..
    cam ne tuh..hahhahahaa

    ReplyDelete
  2. adakah saya kenal budak lelaki itu? lol! :P

    ReplyDelete
  3. sy suke lelaki hensem dengan miaow~ yg hensem sajeeee..

    ReplyDelete
  4. ces. yang hensem saje ye? tapi disebabkan awak tgh preggy maka dimaafkan. hehe..:P

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.