Teringin

Setelah berjaya membeli 2 gadgets from my wishlist tahun lepas, tiba-tiba rasa teringin nak beli ini la pulak.

Oren sangat?

I think this is better. :P

Dah lama dah teringinkan si Vaio ni. Entah bilalah boleh dapat eh?

Okey, cancel iPad. Since aku rasa iPad function pun lebih kurang iPod je, baikla beli netbook. Senang aku nak usung ke mana-mana.

Tapiiiiii, oleh kerana dah ada komitmen besar tahun ni, maka kena tunggu sampai hujung tahun la kot baru boleh beli netbook ni. Sobs..

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.