Selamat kembali ke sekolah! ;)

Those are not mine. It belongs to my niece.

Tahun baru ni kat rumah dah ada budak sekolah, so ada banyakkk do's and don't's yang kena applies kat rumah nampaknya. Tsk..

Bila tengok buku-buku teks ni rasa teringin nak kembali ke sekolahlah.

Tapi nak lompat, tak nak lalui tingkatan 2 lagi sekali. Sebab aku rasa aku melalui tahun yang sangat panjang masa tahun 1994 tu. Dalam kepala ni pun kenangan masa tingkatan 2 la yang paling banyak berbanding kenangan tingkatan 1 dan 3. Kenapa entah..

Nantilah, bila dah dapat figure out aku bagitau eh? :P

Till then, selamat kembali ke sekolah untuk anak-anak yang bersekolah, cikgu-cikgu sekolah dan juga ibu bapa yang menghantar anak-anak ke sekolah. :)

Oooh lupa! Nazirah pun masuk darjah 1 esok. Harap-harap dia tak buat 'scene' la macam budak-budak yang kena melalui hari pertama kat sekolah. Haha.

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.