Jatuh chenta :P

Saya sudah jatuh chenta sama lagu ini la. Fuh.

First time dengar beberapa hari lepas kat radio (sebab dah lama tak dengar radio) macam kagum sekejap dengan arrangement lagu ni. Sangat touching, ditambah lagi dengan vokal penyanyinya. Memang cair lah! Haha. blogger-emoticon.blogspot.com

Kemudian cuba juga cari videonya di youtube. Cuma ada previewnya sahaja di sini. Wah, memang tabik spring lah!blogger-emoticon.blogspot.com


Inilah lagunya, daripada OST Hikayat Merong Mahawangsa - Sedetik Lebih (Anuar Zain).blogger-emoticon.blogspot.com






Wah, teruja lah nak menonton movie nih. Ada tak sesiapa yang bermurah hati nak belanja movie ni bulan Mac nanti?blogger-emoticon.blogspot.com

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.